MINA TJÄNSTER

Mobilt hunddagis för de små hundarna: Dagis på hjul, träffa nya vänner och kom ut på härliga skogspromenader!

Slipp stressen med hämtning och lämning. Milos vänner erbjuder hämtning och lämning i hundens eget hem när du är på jobbet. Hämtning sker mellan 09:00-10:00 och lämning sker mellan 14:00-15:00. Hunden vilar tryggt i sitt hem innan och efter dagis. Dagisbilen, som är besiktigad och godkänd av Länsstyrelsen och Jordbruksverket, är inredd med 9 st mysiga burar för småhundar. När samtliga hundar är hämtade åker vi till olika närliggande naturområden där hundarna rastas genom härliga skogspromenader och aktiveras genom olika övningar. Hunden berikas i härlig skogsmiljö. Vi spenderar alltså större delen av dagen utomhus och på eftermiddagen åker ett glatt gäng hemåt! Du kan följa din hund på Instagram under dagen och du får ett sms när hunden är återlämnad i hemmet.


 

Hundrastning: Sträcka på benen och promenad i 25 min

Milos vänner erbjuder månadsabonnemang såväl som enskilda promenader vid behov. Dessa genomförs i anslutning till hämtning eller lämning av dagishundar. Normalt vid 9-tiden på förmiddagen alternativt vid 15-tiden på eftermiddagen.

 

Pälsvård och kloklippning: I samarbete med Lylys Doghouse i Lund

Pälsvård och kloklippning är exempel på tjänster vi kan hjälpa till med. I samarbete med Lylys Doghouse i Lund. Vi hämtar och lämnar er hund i hemmet.

 

Övriga tjänster

Varmt väkommen att kontakta oss för att diskutera dina specifika behov kring omvårdnad av din hund eller relaterade tjänster.