OM MIG

Din hund kommer att vara i säkra händer
 

Mobilt hunddagis Lomma
Mobilt hunddagis Lomma

Hej, jag heter Antonietta! Som hundägare förstår jag att du vill se till att din hund är glad och i välbehåll när du reser eller arbetar. Jag älskar alla hundar, oavsett hur stora eller små, men i min verksamhet tar jag endast emot små hundar på max 8 kg. Jag kommer se till att din hund är lycklig och tas väl om hand när du behöver min hjälp.

Jag är diplomerad Hunddagisföreståndare, utbildad av Aurora Hundtjänst, och matte till Milo som är en underbar Maltipoo. Jag bor i Habo Ljung mellan Lomma och Bjärred och det är i Lomma kommun jag bedriver mitt mobila hunddagis. Jag jobbar med positiv förstärkning och motivation och ser till att varje individ i flocken känner sig trygg. Jag vill att du som hundägare känner dig trygg i att din hund blir upphämtad, lämnad och spenderar dagarna med en lyhörd och kompetent person som ser din hunds välmående som högsta prioritet. 

Jag innehar F-skattsedel och är godkänd som hunddagisföreståndare och transportör av Länsstyrelsen och Jordbruksverket. Milos vänner innehar hunddagisförsäkring via Svedea.

Ser fram emot att höra från dig!

Hälsningar Antonietta